שמן קוקוס הוא שמן המופק בכבישה קרה מפרי קוקוס טרי. בניגוד לשמנים אחרים, את שמן הקוקוס כנראה תפגשו במצב מוצק. לשמן ארומה טבעית של הפרי. הקוקוס מתהדר בהרכב חומצות שומן נדירות שעוברות במהירות ממערכת העיכול לכבד, והופכות למקור מיידי של אנרגיה לגוף ולמח. ועל כן עשוי לסייע בשיפור תפקודי המח. יש בו גם חומצה לאורית שיכולה לסייע לגוף להתמודד עם וירוסים, דלקות, וזיהומים פנימיים וחיצוניים.

חומצות השומן של שמן הקוקוס, מאפשרות לו לחדור אל תוך סיב השערות ולתקן נזקים שנוצרו מחום ויובש. שמן הקוקוס מחזיר בנדיבות כמות חלבון שהשיער איבד, את אותה פעולה הוא עושה גם לעור ולציפורניים.

שמן הקוקוס תופס תאוצה בתעשיית הקוסמטיקה והרפואה בשנים האחרונות. בין תכונותיו הטובות הוא יעיל בבעיות שדורשות לחות ושימון לעור, הוא מרכך את העור והשיער, מנקה ביסודיות איפור מהפנים, ושומר על כפות רגליים רכות. גם היכולת של שמן הקוקוס להיספג בעור היא אחד היתרונות הגדולים שלו.

נמצא במגוון מוצרים של מיכל עדי קוסמטיקה טבעית בע''מ

הוספה לסל
סגור

חמאת גוף עשירה ומפנקת

130.00
הוספה לסל
סגור

מסיכת בוץ מים המלח, פחם פעיל ומינרלים

180.00
הוספה לסל
סגור

מסיכת לחות/הזנה

180.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז פפטידים

750.00 600.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז אנטי אייג’ינג

890.00 712.00
הוספה לסל
סגור

ערכת היכרות פפטידים

45.00
הוספה לסל
סגור

ערכת היכרות אנטי אייג’ינג

45.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז 3 מוצרים סדרת אנטי אייג’ינג

530.00 424.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז 2 מוצרים סדרת אנטי אייג’ינג

360.00 288.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז 3 מוצרים משולב 2 סדרות

680.00 544.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז כל המוצרים

1,760.00 1,408.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז שלושת ערכות התנסות

120.00 110.00

פוסטים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *