לבנדר – או בשמו העברי אזוביון, הוא שיח ממשפחת השפתניים בעל סגולות רבות ומגוונות. לבנדר יעיל לטיפול בהמון בעיות בריאותיות , וגם כמה שאינן קשורות לבריאות. ניתן להשתמש בו כשמן אתרי איכותי, כחליטת תה או כתבלין לקינוחים.

שמן הלבנדר מופק מתפרחת הלבנדר הסגול, והוא נחשב לשמן אנטי דלקתי, אנטי ספטי (מחטא), אנטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי ומשכך כאבים. הנה כמה מסגולותיו:

משמש כעזרה ראשונה לעור, יעיל בכל הנוגע לפצעים, כוויות, עקיצות, פצעים, אקנה, פסוראזיס, חתכים וצלקות. השמן מזרז את הריפוי של רקמות העור ומצליח לעצור דימום בכמה שניות. באזורים קטנים ניתן לטפטף ישירות מהשמן לאזור הפצוע, ובאזורים גדולים (כוויות גדולות, לדוגמה) ניתן לשים כמה טיפות של שמן לבנדר בתוך שמן זרעי ענבים או שמן שקדים ואז למרוח על העור.  

נמצא במגוון מוצרים של מיכל עדי קוסמטיקה טבעית בע''מ

מוצר שני ב 50% הנחה
הוספה לסל
סגור

חמאת גוף עשירה ומפנקת

130.00
מוצר שני ב 50% הנחה
הוספה לסל
סגור

מסיכת בוץ מים המלח, פחם פעיל ומינרלים

180.00
מוצר שני ב 50% הנחה
הוספה לסל
סגור

מסיכת לחות/הזנה

180.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז פפטידים

750.00 600.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז אנטי אייג’ינג

890.00 712.00
הוספה לסל
סגור

ערכת היכרות פפטידים

45.00
הוספה לסל
סגור

ערכת היכרות אנטי אייג’ינג

45.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז 3 מוצרים סדרת אנטי אייג’ינג

530.00 424.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז 2 מוצרים סדרת אנטי אייג’ינג

360.00 288.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז 3 מוצרים משולב 2 סדרות

680.00 544.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז כל המוצרים

1,760.00 1,408.00
sale
הוספה לסל
סגור

מארז שלושת ערכות התנסות

120.00 110.00

מחשבות על

  1. sikis izle הגיב:

    If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

    1. מיכל עדי הגיב:

      לא ידעתי, סליחה. אבקש שיסירו את התמונה. בשעות שעובדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *