שמן גרניום נחשב לשמן אנטי פטרייתי, אנטי ויראלי, אנטי בקטריאלי, אנטיביוטי, מאלחש, נוגד דיכאון מחטא, משתן ומבשם. אבל, כשמדברים על ההשפעה הטיפולית שלו, בדרך כלל מדברים על שתי השפעות עיקריות: מצד אחד מרגיעה ומצד שני מעוררת. איך זה מתסדר? כבר תבינו. שמן גרניום מרגיע הורמונים משתוללים, בעיות עור, דלקת, כאבים וכמובן את הנפש. התכונות המרגיעות שלו מאפשרות למטופל בזמן העיסוי להיות רגוע יותר, ולכן להתמודד טוב עם כאב, או כל חוסר נוחות אחר, שהוא אולי מרגיש בעקבות בעיה כרונית וממושכת.

שמן גרניום נחשב לשמן שממריץ את זרימת הדם, מעודד התחדשות תאי עור, תומך בתפקוד של הלבלב ומגביר את תפקוד הכבד.

אחד השימושים הרווחים בשמן גרניום, הוא לטיפול בבעיות עור שונות. היכולת שלו מצד אחד לאזן את העור, ומצד שני להגביר את זרימת הדם הופכת אותו לאחד השמנים המומלצים בעיסוי. ובגלל שהוא מאוד עדין, אפשר להשתמש בו לעיסוי כל סוגי העור, לטיפול בבעיות עור שונות.

שמן גרניום מתאים לטיפול בעור יבש מאוד, או שמן מאוד.

 

נמצא במגוון מוצרים של מיכל עדי קוסמטיקה טבעית בע''מ

משתתף במבצע 1+1
הוספה לסל
סגור

סבון פנים

85.00

פוסטים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *